Ta hjälp av en reklambyrå?

När man jobbar som fotograf, så vill man ju gärna få in nya kunder. Det är inte alltid så lätt att göra det på egen hand. Jag har en egen sida på FB, men funderar även på att skapa en egen hemsida, samt att få hjälp med att göra reklam för mig själv. Det är klart att man kan försöka på egen hand, men tror att det är bra att ta in en reklambyrå, som vet hur man gör och som snabbt kan ge resultat. De kan ju direkt avgöra vad jag behöver för typ av reklam och sedan utföra det på ett bra sätt.

Hitta rätt reklambyrå

Jag pratade med en vän som även han har eget företag. Han sa att han hade anlitat en reklambyrå som heter Tross. Han var nöjd med deras arbete. Jag tror att jag ska ta och titta på deras hemsida samt kanske kontakta dem för att se om de även kan hjälpa mig med min hemsida och att göra mer reklam.

Viktigt att nå ut

Oavsett vad man har för företag så är det ju viktigt att nå ut till olika typer av kunder. Det får gärna vara en bredd på dem med, och det är ju det som är så bra med internet. Digital marknadsföring är alltså ett bra sätt att göra reklam på. Tar man då hjälp av en reklambyrå så kan ju de se till att det blir en så bra reklam som möjligt.

 

 

11 Dec 2017