Semester med kryssning

Något jag drömmer om att göra, det är att ta en kryssning Sydamerika. Jag har åkt på mindre kryssningar förr, men då i grannländerna och det är ju inte riktigt samma sak. Med en kryssning Sydamerika har man ju chansen att få se så mycket och dessutom ta kort på det. Jag såg på nätet att Inca Tours har just kryssningar i Sydamerika och då med lite olika destinationer.

Boka resa med Inca Tours

Jag är grymt sugen på att boka en kryssning med Inca Tours, men såg även att de har andra resor att erbjuda. De har till exempel rundresor på samma kontinent. Så frågan är vilket av dem man ska välja, om man bestämmer sig för att boka. Fördelen med kryssningen är att man har allt på båten, och det är ju ett smidigt sätt att ta sig runt. Enklare än med båt. Det är visst riktigt lyxiga båtar med vad jag kunde förstå av att besöka inca.se, det finns pool och såna saker på båten.

Fundera över att resa

Jag får nog ta och fundera ett tag till på detta, med att boka en resa. Jag vet att jag snart vill ha semester, så det inte frågan om det blir bokat, utan snarare vilken resa det blir. Det blir nog bra vilken av dem jag än bestämmer  mig för att åka på tror jag. Man får ju se Sydamerika på båda dessa olika resor som de har. Och det är ju det jag vill göra!

 

 

19 Mar 2018