Säg det med ett smycke

För ett tag sedan fotograferade jag en tjej, som hade jättefina silversmycken på sig., Hon sa att hon hade fått dem av sin pojkvän. Det fick mig att inse att jag har inte gett min tjej något sånt på länge. Så jag tänkte då att det kanske är dags att kolla in silversmycken dam på nätet och kanske köpa henne något fint. Det är alltid uppskattat att få en present, och jag vet att min tjej gillar att få smycken i silver, det är hennes favoritmaterial.

Kanske satsa på en ring?

Jag och min tjej är ju inte förlovade, men det kanske är snart dags att ställa den där frågan? Man kanske ska se om man kan hitta en ring i silver, som jag vet att hon vill ha, om det skulle bli förlovning på tal. Hon vill inte ha guld så som alla andra, det har hon sagt. Så kanske man ska överraska henne med detta. Eller är det bättre att välja ringar tillsammans? Jag vet inte vad som passar bäst, eller hur man ska göra med det.

Kolla av läget

Det är kanske bäst att kolla av läget med henne, lite försiktigt, så hon inte anar något, men så att jag får reda på om hon kan tänkas vilja bli överraskad med en ring eller om det är bättre att satsa på ett silverhalsband som present till henne. 

 

20 Mar 2018