Perfekta presenten till pappa

Min far fyller snart år och det är läge att hitta en bra present till honom tänker jag. Vi har lite lika intressen, som djur och natur. Men jag gillar att fotografera dem, medan han är mer av en jägare. Så en avståndsmätare eller ett kikarsikte eller något kanske vore nåt? Avståndsmätare går ju att använda till annat med ju. Annars så kan ju en tubkikare från Handla Digitalt kanske vara något. Han gillar ju att titta på djur med, så då är det ju perfekt med en tubkikare. 

En fisketur kanske är bra annars?

Något vi båda uppskattar annars, det är att åka och fiska. Så det kan ju vara en bra idé att boka en fiskeresa av något slag. En tur till Mörrum är ju till exempelvis inte fel, fiska lite lax och sånt. Det vore ju trevligt att komma bort tillsammans ett par dagar. Det var länge sedan vi gjorde något sådant tillsammans, så det kanske är dags nu. Förr åkte vi ofta ut tillsammans, men sedan har man ju haft mycket mer annat det senaste.

Kalas blir det väl med

Det kommer väl bli kalas med tror jag, det är mamma som får ansvara för det. Hon bakar för övrigt världens bästa kakor, så det är alltid lika trevligt att gå på kalas hemma hos dom. Brukar be henne baka till mig med så jag kan ha i frysen och ta fram när jag än blir sugen.

27 Sep 2018