Mysiga Mallorca

En plats jag åkt många gånger till, det är Mallorca. Jag har varit här på semester jag vet inte hur många gånger. Det är en ö jag verkligen gillar och jag skulle lätt kunna tänka mig att köpa ett hus eller en lägenhet här. Om man skulle göra det så får man nog prata med en mäklare Mallorca, så att allt blir rätt. Jag vet att många köper gärna hus utomlands när de närmar sig pensionärsåldern, men jag skulle vilja ha det redan nu, så att man har något eget att komma ner till varje gång man har möjlighet att ha semester.

Upptäck Mallorca ni med

Om ni aldrig har varit på Mallorca, så är det en ö jag rekommenderar. Det finns ju olika orter, så det finns något som passar alla. Vill ni åka hit för att ha party, party så går det, lika väl som att det finns orter som är mer familjevänliga om ni kommer ner med barnen. Jag har besökt flera av orterna, och alla har de sin egen charm.

Titta på hus

Nästa gång man är där på semester kanske man skulle prata med en mäklare på Mallorca, och fråga dem hur det går till om man vill köpa ett eget ställe. Sedan kanske även titta vad det finns för utbud och vart på Mallorca de finns samt vad de kostar så klart. Så att man kan veta om det en är möjligt att framöver köpa något att ha som sitt eget här.

 

14 Dec 2017