Kul prylar på nätet!

Satt ute på nätet för någon dag sedan, i jakt efter lite nya saker till fotograferingen och kameran. När jag sökte efter kameror, så råkade jag på en annan sorst kamera, på en sida som heter Prylstaden.se De har en massa olika sorters kameror, som övervakningskamera, webbkamera, spionkamera och så vidare. Men det är inte allt! De har en massa roliga prylar, för hemmet, fritiden och ja, you name it! Jag fastnade ju totalt på denna sida då de var mycket att titta på. Jag hittade en hel del saker som är roliga att ha, så väl som att det fanns prylar som är bra att ha hemma.

En saling blandning av det mesta

På Prylstaden.se finns det alltså det mesta man kan tänka sig. Det är spårsändare, tv-spel, maskeradgrejer, hobby och fritidssaker. En sak jag hittade, som jag eventuellt tänker köpa är en drönare. För det kan jag ha användning av när jag ska fotografera. Då kommer man upp i höjd och kan ta kort på saker man inte annars kan. Sedan så fanns det ju så klart en massa andra saker jag också tycker skulle vara kul att köpa, men man kan ju inte handla allt på en gång, men det är ju kul att hittat sidan!

Kika du med!

Om du också gillar prylar av en mängd olika karaktär så kolla in deras sida du med. Det finns som sagt det mesta, oavsett intresse. Kanske du med fastnar på sidan som jag gjorde!

22 Jan 2018