Fotografera minstingarna

Som fotograf får man ibland fotografera de allra minsta. Det är både ljuvligt och ibland det svåraste som finns. Sover dem som den på bilden, så är det superlätt att få fina bilder, men är de vakna och inte alls på humör, ja då kan det bli lite hur som helst.

Hade en familj här häromdagen, med ett barn, som sov ljuvligt i sin vagn och åkpåse. Vi passade på att ta ett par bilder där, innan han vaknade. För säkerhets skull. Dessutom blev det fint där han låg så gott i åkpåsen. Efter det så tog vi upp honom, men det var bara solsken hela tiden. Inga problem där att få fina bilder.

Fotografera med eller utan vagn?

Många vill ju helst ha fina baby-bilder på barnet då det ligger på en fäll på golvet. Det är inte alltid så lätt att göra. Ibland får man göra lite annat. det kan vara att ta korten när barnet ligger i vagnen. Köper man bara en stor vagn, som en från Pyret&Snäckan, så behöver det inte ens synas att det är en vagn de ligger i. 

Det finns även andra barnmöbler från pyretosnäckan som man kan använda sig av. Det behöver inte vara en barnvagn, utan då kanske en åkpåse som jag pratade om nyss. Det går även bra med vagga, eller andra specifika barnmöbler. En del har jag stående här, medan en del tar föräldrar med sig hit och vill ha med i deras bild.

10 Jan 2018