Få ett vackert leende

När jag fotograferar porträtt så ser jag gärna att personerna på bilden ler stort. Dock är det inte alla som vill det då de tycker att de har fula tänder som är sneda. Detta går dock att åtgärda på ett enkelt sätt och utan att det märks! Nu tänker du på tandställning, eller hur, och det gör jag med, men inte en sån räls, som är vanligt hos barn, utan en osynlig tandställning. En osynlig tandställning syns inte att du har, då den sitter på baksidan av tänderna och korrigerar bettet.

Skaffa en osynlig tandställning

Osynlig tandställning heter påfackspråk Incognito™ och den finns bland annat hos tandläkare att skaffa. En sådan tandläkarmottagning är Smajla. De har länge kunnat erbjuda denna variant av tandställning som är osynlig. Osynlig tandställning är ett helt individualiserat lingualsystem samt att brackets och bågar är anpassade individuellt till den person som ska bära den. Man har även sett till att den ska vara bekväm att bära så då har man utformat apparaturen i tunt guld. Hos Smajla kan man få hjälp med att få en tandställning av denna sort.

Le oftare!

Oavsett hur ditt leende ser ut, så ska du se till att le, så ofta du kan. Det mår du bättre av! Sedan så tycker jag som fotograf att det blir bra mycket trevligare bilder med leende människor. Sedan är det bara charmigt att detta leende kan se helt olika ut, hos olika individer!

 

 

15 Jan 2018