Bra med små förvaringsskåp

Ni vet såna där smarta småfackskåp, som man kan se på olika ställen, som i omklädningsrum och så vidare, såna har jag skaffat hem till mig själv. Små skåp med fack är bra att ha till lite allt möjligt tycker jag. Bland annat min fotoutrustning. Jag har ju ett mörkerum med, som jag satt in flera småfackskåp i. Det är bra att kunna låsa in såna saker, som inte ska stå ute. Just dessa skåp jag har de har jag fått begagnade av en jag känner. Han jobbar som vaktmästare och de bytte ut de som de hade mot nya.

Smart förvaring är alltid bra

Även om jag nu har flera småfackskåp så vill jag ändå göra om lite mer här hemma. Jag vill ha en plats där jag kan ha allt som har med fotografering att göra. Det är inte fel att samla det på ett ställa och då har en mängd olika sorters typer av förvaring. Det gör att allt ligger där det ska ligga. Ni vet, var sak på sin plats lite grann.

Göra om hemma

Funderar på att ta en av våra stora walk in garderober och göra om det till förvaring av allt som har med kamera och sånt och göra. Jag har ju mörkerrummet jämte en av dem, så kanske kan fixa ordning nåt bra. Får bara se hur jag ska lägga upp det så att det blir så optimalt som möjligt. Får fundera lite på detta.

12 Jun 2018